Fonction
Een leuke horecajob gepeperd met een flinke dosis verantwoordelijkheid?
Wil je nu al solliciteren? Of lees je even verder :-)

ONZE MISSIE
Als pizzarestaurant met een hoek af en een flinke brok ‘belgitude’ zorgen we er elke dag terug voor dat onze klanten het beste moment van hun dag bij ons beleven.

Otomat is de som van iedereen die deel uitmaakt van ons team.

WAT WE JOU BELOVEN
 We hire for attitude and train for skills
 Jouw team bestaat uit mensen die dezelfde waarden en normen hebben. We geloven dat je dan op lange termijn gelukkig zal zijn bij Otomat.
 Je komt in een dynamisch groeiverhaal terecht waarbij, naast een training on-the -job voldoende ruimte is om extra opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw talenten. Die kan je trouwens zelf kiezen en volgen op een moment dat voor jou goed uitkomt.

WIST-JE-DAT
• De helft van onze shiftleaders doorgroeit tot assistant manager, F&B manager of zelfs manager?
• OTOMAT voert een inclusief en divers HR beleid? Alle gekwalificeerde kandidaten zullen worden overwogen zonder te oordelen over geslacht, seksuele geaardheid, ras, huidskleur, godsdienst, nationale oorsprong, handicap, leeftijd.
Profil
JOUW TALENTEN
 Hospitality stroomt door je aderen, waardoor jij een klant perfect kan inschatten en hem of haar altijd een stapje voor bent.
 Doordat je een vlotte en duidelijke communicator bent, breng jij je kennis en enthousiasme met gemak over op het team. ‘Newbies’ leid jij op tot volwaardige pizzatroopers.
 Een stevige portie mensenkennis zorgt ervoor dat je iedereen van het team ‘inside-out’ kent. Je weet waar hun sterktes en talenten liggen benut deze tijdens elke service. Iedereen is op zijn mooist als hij/zij iets kan doen waar hij/zij in uitblinkt.
 Op de drukste momenten hou je het overzicht en kan je prioriteiten stellen.
Offre
PRAKTISCH
 Een voltijds contract van 38u
 Variabel uurrooster
 Correcte verloning volgens PC 302 categorie 5
 Opstart in onderling overleg
 Adres: Oude graanmarkt 6, 1000 Brussel

SOLLICITATIEPROCEDURE
 Solliciteer hier en en vul het waardenonderzoek (recruit.twegos.com/otomat) in (15 min). Zo weten we wat jou gelukkig maakt in een werkomgeving én of je op dezelfde lijn zit als het team.
 De manager nodigt je uit om te luisteren wat jij belangrijk vindt aan je volgende uitdaging en legt je onze way of working uit.
 Kom eens een dagje meedraaien! Geen betere manier om te weten of je jezelf thuis voelt binnen het team/Otomat.
 Is het een match? Let’s go!
Contact
Catherine Cossement
 -
 -
jobs@otomat.be

www.otomat.be/jobs