Fonction
• Als Chef-Gerant van ons vakantiedomein HOGE DUIN te Oostduinkerke sta je garant voor de dagdagelijkse uitbating van de keukenafdeling. We zoeken een Chef met ervaring in grootkeuken en fijnere gastronomie die zich binnen de richtlijnen van de NZ Vakanties bedrijfsvoering inzet om zijn job een succes te maken.
• Je bent verantwoordelijkheid voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van menu’s en menucycli.
• Je zorgt voor maaltijden en buffetten voor onze hotelgasten en manifestaties evenals de maaltijden voor onze groepsklanten (sportverenigingen, jeugdorganisaties, scholen,…).
• De controles over de bereide gerechten naar kwaliteit, smaak, presentatie en veiligheid behoren tot je vast takenpakket.
• Je bent verantwoordelijk voor het coachen van je keukenteam en legt de taken vast rekening houdend met competenties, motivatie en teamgeest.
• Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP)
• Je controleert en beheert de foodcost en doet de bestellingen via intranet.
• In samenspraak met de Manager beheer je de tijdsregistraties en werk- & verlofplanning.
• Je controleert leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures).
• Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur.
• Je analyseert verschillen van maandelijkse resultaten tov het budget.
• Je rapporteert rechtsreeks aan de Manager van het vakantiedomein.
Profil
• Je hebt ruime ervaring met alle aspecten van het keukenbeheer.
• Je genoot een koksopleiding en hebt meerdere jaren ervaring met zowel grootkeuken als fijnere gastronomie.
• Je bent een gemotiveerd en creatief en de keuken is uw passie.
• Je hebt productkennis en werkt proper. Netheid en hygiëne zijn jouw kernwaarden en je beheerst de HACCP-normen.
• Je bent sterk in het plannen en organiseren, je bent stressbestendig en zelfstandig.
• Leiderstype met een luisterend oor voor je medewerkers.
• Communicatieve en sociale vaardigheden.
• Service gericht, samen met het team de optimale service bieden aan onze gasten.
• Bereid om avond- en weekenddiensten te werken en geen 9 tot 5 mentaliteit.
• Je bent niet bang voor een uitdaging, je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel.
• Je geeft blijk van professionalisme en levert productief en kwantitatief werk.
• Beheersing van keuken- en zaaltechnieken.
• Opstellen van menu’s en berekenen van foodcost.
Offre
• Een dynamische en afwisselende functie met ruimte voor initiatief en creativiteit.
• Een competitief salaris volgens de horeca barema’s en extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,…).
• Een contract van onbepaalde duur.
Contact
DEBAERE Maaike (MANAGER)
 -
 -
maaike.debaere@hogeduin.be
Kinderlaan 47, 8670 OOSTDUINKERK
www.nzvakanties.be/