Fonction
Mise en place (warm/koud)
Bewerken van groenten, vlees en vis.
Borden dresseren
De bestellingen beheren
Zin voor verantwoordelijkheid

Mise en place (froid/chaud)
Laver, couper, nettoyer et gérer les cuissons des différents légumes, viandes et poissons.
Dressage des assiettes
Gestion des commandes
Etre responsable du poste
Profil
Gemotiveerd, dynamisch, georganiseerd, orderlijk en verantwoordelijk zijn.
Een oog hebben voor details, de producten respecteren en creatief zijn.
Geconcentreerd zijn, kunnen omgaan met stress en drukte.
Zowel zelfstandig als in groep kunnen werken
Hotelschool en/of ervaring

Etre motivé, dynamique et organisé.
Etre ordonné, responsable
Avoir le souci du détail, respecter les produits et faire preuve de créativité
Etre concentré et savoir faire face au stress et à la pression
Etre capable de travailler seul et en équipe
Offre
Contract onbepaalde duur
Voltijds contract, onderbroken dienst, 5 dagen/week en week-end werk.

CDI
Un travail à temps plein, services coupés, 5 jours/semaine (et week-end).
Contact
Annouck Bourgeois
02/4672800
 -
job@brusselskart.be

www.brusselskart.be